Nu söker vi läkare

Vill du bli en av oss på Globenhälsan

Vi söker dig som är leg läkare, gärna med erfarenhet från företagshälsa,  det är meriterande om du är utbildad företagsläkare men inget krav. Du har ett hälsofrämjande synsätt och ett genuint intresse för människor, deras hälsa och arbetsmiljö. Det är viktigt att du tycker om att samarbeta i team tillsammans med våra företagssköterskor, psykologer, arbetsmiljöingenjör, sjukgymnast samt ergonom. Vi har ett nära samarbete med våra kundföretag samt deras kontaktpersoner. Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa till Susanne Nordqvist, Vd, på tel: 070-716 33 58 eller skriv till susanne.nordqvist@globenhalsan.se och berätta om dig själv och varför du tror att detta är rätt jobb för dig.

Sista dag för ansökan: Torsdagen den 15 juni

Globenhälsan är en privatägd företagshälsovård som funnits i 40 år. Våra mottagningar finns i Globen City och Haninge.
I dagsläget har vi drygt 800 kundföretag med totalt 25 000 anställda inom en mängd olika branscher, vilket ger oss en spännande och varierad arbetsdag. Våra kunder uppskattar högt den väl avvägda blandningen av modern företagshälsovård och sjukvård som vi erbjuder.