Bli kund

Globenhälsan Företagshälsovård

”Det finns tusentals sjukdomar men bara en hälsa, Globenhälsan hjälper er att ta vara på den.”

Ni väljer mellan Grundavtal, Hälsoavtal PULS eller Grundavtal Bygg, se menyn till vänster.

Vi har bedrivit företagshälsovård sedan 1981 och samlat viktig erfarenhet och ständigt förnyat vår kunskap under åren. 29 500 medarbetare i små och stora företag och organisationer får sin viktiga företagshälsovård genom oss. Globenhälsan finns på två platser i Stockholmsområdet, förutom mottagningen invid Globen och Tele2-Arena hittar du oss även i Haninge.

Rikstäckande – via vårt nätverk RiksNära Företagshälsor når vi hela Sverige. Har ni tecknat avtal med Globenhälsan hjälper våra koordinatorer och företagssköterskor er att kontakta och boka in er personal på mottagningar över hela Sverige.

En effektiv företagshälsovård betalar sig snabbt

Vi hjälper många arbetsplatser att förbättra hälsan hos de anställda genom att stödja arbetsgivaren att skapa en bättre arbetsmiljö.

Vår målsättning är att verka för ett ökat välbefinnande och mindre ohälsa hos de anställda. Tillsammans med er och era medarbetare arbetar vi aktivt kring er hälsa, friskvård och företagets arbetsmiljö. Det blir trivsammare, effektivare och friskare – för alla.

Våra medarbetare är välutbildade och erfarna. De flesta har examen från Arbetslivsinstitutet eller motsvarande påbyggnadsutbildning. I teamet ingår kvalificerade företagsläkare, företagssköterskor, ergonom, arbetsmiljöingenjör, psykologer och KBT-terapeuter. Skulle vår kompetens inte räcka till har vi avtal med externa specialister i närområdet och över hela Sverige. Denna kraftsamling ger er en unik möjlighet att få komplett och trovärdig bild av hur företaget och medarbetarna mår.

Vid ert samarbete med Globenhälsan kommer vi att arbeta mot ett gemensamt mål – För Friskare Företag.


Kontakta oss och berätta vad ni skulle vilja ha hjälp med. Vi analyserar er situation och föreslår en lösning för att uppnå bästa resultat.