eHLR -Digital HLR-utbildning

Skapa omtanke, trygghet och säkerhet för alla på arbetsplatsen med en snabb, pedagogisk och effektiv utbildning i Hjärt-lungräddning med hjärtstartare. Onlineutbildningen eHLR kombinerar fördelarna med de digitala klassrummet med praktisk träning på en HLR-övningsdocka med tydlig feedback-funktion, som skickas till er utan kostnad, som ni får behålla.

Fördelen med vårt digitala format är att man när som helst kan genomföra utbildningen enligt sin individuella kalender – och organisationen behöver inte längre pussla med scheman, utbildningstillfällen eller betala för vakanta kursplatser som inte utnyttjas. För att säkerställa att ni alltid har aktuella kunskaper så har ni tillgång till materialet ett helt år – vilket också ger den unika möjligheten att repetera allt hur många gånger man vill. Kunskap på riktigt!

 

Som ansvarig för utbildningar hos er så är processen enkel. Beställ bara rätt antal personliga licenser. Vi bjuder på ett träningspaket med en självinstruerande övningsdocka med alla tillbehör samt en tydlig instruktion som visar hur övningsdockan fungerar – värde: 8.000:-

Kontakta mig så berättar jag mer!

Peter Jonsson – Utbildningssamordnare och huvudinstruktör i HLR och Första hjälpen peter.jonsson@globenhalsan.se 070-733 32 54

__________________________________________________________

Tillsammans hjärtsäkrar vi hela Sverige med både kunskap och hjärtstartare – snabbare, billigare och mer effektivt än idag!