Stroke – och vägen tillbaka

En inspirerande och rolig föreläsning i konsten att göra hälsosamma val så ofta som möjligt för att hålla sig frisk!

Om föreläsningen

Nu kan du ta del av Peters historia och erfarenheter genom föreläsningen Stroke – och vägen tillbaka. Där får du under 60 minuter veta hur du kan skapa de bästa förutsättningarna för att inte drabbas av en stroke eller hjärtinfarkt. Du får tillsammans med Peter göra en individuell handlingsplan som innehåller saker som du behöver för att vara nöjd med din hälsa. Peter berättar även hur det upplevs av att drabbas av en stroke och vilka riskfaktorer och symtom du själv kan upptäcka. Han berättar också hur han med hälsosamma val skapade sin väg tillbaka till ett helt normalt liv som föreläsare och idrottsman.

31 maj 2018

”När Peter, 53 år, vaknade den 31 maj 2018 på morgonen känner han sig ovanligt trött. Men han sätter sig som vanligt vid datorn för att förbereda sig inför den kommande utbildningen i Första Hjälpen samma dag. Tröttheten påverkar honom så mycket att han känner att han måste vila innan han ska åka och genomföra utbildningen på eftermiddagen.

Han somnar tungt i soffan och vaknar av att telefonen ringer. Det är kunden där han ska hålla utbildningen som ringer och undrar var han är.

Jag kommer till er kl 13.00 svarar Peter

Men klockan är ju kvar över ett, får han till svar

Är det möjligt, tänker han, flera timmar är bara borta.

Han kontaktar hjälp och förs i ilfart med ambulans till sjukhuset. Läkarna konstaterar att han har drabbats av en stroke”

Föreläsare: Peter Jonsson, hälsoutvecklare

Pris: 7 900 kr exkl moms

Tid: 2 timmar

Gruppstorlek: max 50 personer

Plats: på er arbetsplats

Boka: info@globenhalsan.se  eller peter.jonsson@globenhalsan.se

Nöjda kunder

”Peter är en fantastisk coach som med bra info och grym energi tog oss igenom kursen. Tiden flög förbi.” Sofia B, Etnografiska museet

”Vi hade kontorsmöte i morse och alla var supernöjda med passet och tyckte själva upplägget var superbra! Nu ska vi jobba vidare med alla bra saker som kom upp” Benita L, Handelsbanken Stockholm