Nu söker vi en företagssköterska

Vi söker dig som är leg sjuksköterska, gärna med erfarenhet från företagshälsa,  det är meriterande om du är utbildad företagssköterska men inget krav. Du har ett hälsofrämjande synsätt och ett genuint intresse för människor, deras hälsa och arbetsmiljö. Det är viktigt att du tycker om att samarbeta i team tillsammans med våra företagsläkare, psykologer, arbetsmiljöingenjör, sjukgymnast samt ergonom. Vi har ett nära samarbete med våra kundföretag samt deras kontaktpersoner. Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.

Globenhälsan är en privatägd företagshälsovård som funnits i 40 år. Våra mottagningar finns i Globen City och Haninge.
I dagsläget har vi drygt 900 kundföretag med totalt 28 000 anställda inom en mängd olika branscher, vilket ger oss en spännande och varierad arbetsdag. Våra kunder uppskattar högt den väl avvägda blandningen av modern företagshälsovård och sjukvård som vi erbjuder.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa till Susanne Nordqvist, vd, på tel: 070-716 33 58 eller skriv till susanne.nordqvist@globenhalsan.se och berätta om dig själv och varför du tror att detta är rätt jobb för dig.

Sista dag för ansökan: Torsdagen den 15 juni